trimbulindu

Elodia si MWWS

Posted in elodia, idei, insight, wikipedia by iulianzaharia on martie 18, 2008

Se pare ca sistemul mediatic romanesc desi unul tanar si virgin in multe directii este unul in care teoria isi gaseste un bun exemplu. Un bun exemplu ar fi disparitia Elodiei si Missing White Woman Syndrome, un media bias clasic. Mediatizarea disparitiei Elodiei se impreuneaza perfect cu fundamentele teoretice ale bias-ului de mai sus. In principiu insa, nu despre Elodia vreau sa vorbesc, ci despre Tina. Cum ar fi sa dispara Tina? In plus fata de ceea ce scrie pe Wikipedia cred ca toate teoriile comunicarii de masa, jurnalismului, mediului online si chiar marile dogme filozofice ar fi date peste cap pentru ca: daca ar disparea Tina, profitul Brittish American Tobbaco, cei care fabrica Kent, ar scadea la jumatate. La fel barurile posh din Bucuresti si profitul Cosmote. In al doilea rand, multi oameni s-ar simti foarte insingurati, cea mai importanta fiind Irina, care probabil va disparea si ea, ca o consecinta. Thridly, in cel mai scurt timp audienta OTV va creste uluitor, iar interventiile pline de regret ale colegilor, prietenilor, fostilor prieteni, etc vor umple societatea romaneasca de un amar iremediabil si poeziile Tinei vor ajunge imnuri. In plus, cred ca disparitia Tinei va fi insotita de o eclipsa de soare de trei zile si Guta cu Vijelie vor scoate o manea de jale dedicata ei. Tinei.

Dincolo de amuzament, ma intreb daca nu cumva chiar asa ar fi. In afara de eclipsa.

Reclame

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tina said, on martie 19, 2008 at 1:39 am

  =))) Am facut febra musculara de la ras!=)) Statuie imi mai lipseste! Ce viata fara luna, ce incalzire globala, ce meteorit, liantul universului sunt de fapt io! Adevarul e ca disparitia mea daca ar avea efectele enumerate de tine ar fi cu adevarat dezastruoasa. Pai numai scaderea drastica a profitului British American Tobacco ar duce la un colaps financiar soldat cu multe locuri de munca desfiintate si oameni in somaj. Implicit greve,revolte,etc, pana la o adevarata revolutie in care s-ar ridica un nou lider,eventual un Hitler contemporan si poc! fata intregii lumi schimbate.Moama,dar stiu ca am imaginatie:))Si asta e doar una din consecinte!
  Ideea e ca mi se pare uluitor cat importanta poate fi uneori viata ta fara sa-ti dai macar seama de asta. Si aci nu incercam sa ma laud pe mine, desi am de ce:))
  In cazul disparitiei mele am o rugaminte: nu OTV!! Acasa pls! Macar sa dispar cu demnitate:P
  Aia cu maneaua e prea tare. Imi imaginez ceva de genul: Suparati suntem iarasi dooooamne, suparati(bocet: of,of, unde te-ai dus mai tinaaa?)… viata mea nu-s toate chiar la locul lor…dar ceva nu pot uita usor(pe fundal: tinaaaa,tinaaa), printre atatea rele bune (tinaaa,tinaaa)…
  Nu stiu ce v-ati face fara mine:P
  In orice caz, e greu sa-ti imaginezi lumea fara o persoana, mai ales cand e importanta pentru tine. Ti-am mai zis mai Zaki ca tu ma iubesti si ma adori! :* :*

 2. Petruta Margineanu said, on martie 20, 2008 at 9:35 am

  Pey sa stii k astept si eu sa-mi dedici un art …pey nu se mai poate asa! 😛

 3. klau said, on martie 23, 2008 at 2:08 pm

  nu stiu daca in romania ar putea exista MWWS…..argumentul meu….femeile de alte rase sunt o minoritate neglijabila aici…fata de america…..in rest ai o imaginatie debordanta…..

 4. Anonymous said, on martie 23, 2008 at 8:21 pm

  Baiete,esti o capacitate.Stiai acest lucru?Sa o tii tot asa,si sper ca vom mai auzi de tine.Citesc cu interes ce scrii tu.Bravo.

 5. iulian zaharia said, on martie 23, 2008 at 11:17 pm

  cine esti?

 6. lara thompson said, on martie 24, 2008 at 6:36 am

  Ce comentariu se poate tasta atunci cand mai avem putin si realizam ca tastatura asta jerpelita va disparea la randul ei? Problema e ca pt ea nu se vor scrie imnuri, nici poezii, nici nu se vor aduce coroane de flori…pur si simplu se va crea o alta tastatura.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: